Reclaim the Body

Praktijk voor voetreflexlogie in Amsterdam

Hoe gek dat we ons eigen lijf niet voelen. Hoe heerlijk om jezelf steeds beter te ervaren en steeds beter voor jezelf te kunnen zorgen. We zijn bijna een soort wandelend hoofd en hebben allemaal kwalen waarvan we niet eens weten hoe we er aan komen.

Dit hoeft niet zo te blijven. We moeten van ver komen maar elke keer als jij je aandacht van je denken naar je lichaam verplaatst heb je wat gewonnen. Ga je meer van jezelf voelen en wordt het makkelijker om bij jezelf te blijven. Elke stap is er eentje dus ga met mij mee op pad en let’s reclaim those bodies.
Wat als je lijf een magneet is?
Het zinnetje: Wat als je lichaam een magneet zou zijn? Hoe voelt het in je lichaam als je die zin denkt of zegt? Welke stukken lichaam roepen gelijk: Ik ben verre van een magneet! Ik ben een klont. Of een leegte. Of iets anders dat een heel stuk minder levendig is dan een magneet. Dat zijn de stukken die jouw aandacht nodig hebben.

Waarom zouden we niet meer als magneten door het leven gaan? De wereld kan het heel goed gebruiken. Hoe meer jij heerlijkheid, gezondheid en fijns in je lichaam weet te cultiveren, hoe meer fijns je naar je toe trekt en hoe mooier en fijner de wereld kan zijn.

Voetreflex 

Je voet als afstandsbediening voor je hele lijf. Wat er zo leuk en bijzonder is aan een voetreflexmassage is dat de voet toegang geeft tot het hele lijf. 

Je wordt aan je voet gemasseerd, wat al heerlijk is, maar je voelt daarna het effect in je helelichaam.
Lees meer

Hatha Yoga

De hele les gaat om jouw relatie met jouw lijf. Ik neem je mee om de asanas (de houdingen) te gebruiken om ruimte en stroming te maken in jouw lijf. 

Ik herinner je er steeds weer aan om je lijf te voelen en je te verbinden met de sensaties die er in jouw lichaam zijn.
Lees meer

Focussen

Ons lichaam draagt alle informatie in zich over waar we gelukkig van worden, waar we bang voor zijn, wat ons tegenhoudt. In een focussessie ga je met iemand erbij je lichaam in om te voelen wat daar speelt en daar erkenning en een stem aan te geven. Op een moment verschuift er iets en ga je je anders voelen.
Lees meer
Reviews
Lorem ipsum dolor sit amet. Ut debitis laboriosam est error corrupti et Quis quaerat et totam dolorum. At vero dignissimos hic dolor ipsum et mollitia incidunt. Et temporibus ratione ut reprehenderit obcaecati sit consequuntur explicabo qui nesciunt sapiente id explicabo sequi et nemo dolores. Et voluptatum porro id vitae excepturi ad dolorem velit a nisi saepe ea architecto porro et corporis galisum sed incidunt minima.
Nienke 
Voetreflexbehandeling
Copyright 2024 Reclaim the Body 
Webdesign by Waves & Woods