DIY

Wat kun je zelf doen om je body te reclaimen?

Als we meer aandacht in ons lichaam willen en een lichaam dat stroomt dan helpt elk moment waarop je iets anders doet dan de automatische piloot.

Het is zo normaal in onze samenleving om rond te lopen met chronische spanning en al je aandacht bij je gedachten. Doe er wat aan! Breng je aandacht naar de sensaties in je lichaam en ruim blokkades op zodat je systeem kan stromen.

Online
Hatha Yoga

2 x per week kun je via zoom mijn heerlijke Yogales volgen. De lessen zijn op Maandag om 9:00 en Donderdag om 17:00.

Ik geef Hatha Yoga, dat betekent dat we elke pose even vasthouden en de lessen hebben een vaste vorm zodat je op een gegeven moment weet wat er gaat komen en daardoor thuis ook gemakkelijk je eigen practice kunt bouwen. Mijn yogalessen duren 1,5 uur
Ik wil dit!

Voeten
ABC

De voet als afstandsbediening voor het hele lijf. Hoe te gek!

Leer met het voeten ABC elke week een ander stukje van je voet kennen zodat je jezelf kunt ondersteunen en de mensen die je liefhebt.
De A is voor aanmelden!

RTB Meditaties
& Mervi Talks

Maak rustmomenten in je dag waarin je even gaat zitten om bij jezelf te zijn. De aandacht van de buitenwereld naar binnen te brengen.

Wil je hier hulp bij? Neem dan een abonnement op de RTB meditaties en praatjes. Elke week krijg je dan een kort stukje om naar te luisteren. Soms een meditatie met een stuk stilte erin, een andere keer een praatje over iets om je te inspireren je lichaam in te gaan en te zorgen voor wat je daar tegen komt.
Let's get going!!
Copyright 2024 Reclaim the Body