Voetreflex

Je voet als afstandsbediening voor je hele lijf. Wat er zo leuk en bijzonder is aan een voetreflexmassage is dat de voet toegang geeft tot het hele lijf. Je wordt aan je voet gemasseerd, wat al heerlijk is, maar je voelt daarna het effect in je hele lichaam. Je kunt vanuit de voet werken aan darmproblemen, stress gerelateerde kwalen, hoofdpijnklachten, niet zwanger kunnen worden, willen bevallen, vage klachten waar je je vinger niet op kunt leggen, last van je voeten.

Ik heb ook een grote wens dat je zou komen als je geen klachten hebt. Gewoon omdat je nog fijner in je vel wilt zitten. Omdat je oude rommel wilt opruimen. Omdat je in contact wilt zijn met je lichaam en steeds beter wilt voelen wat er in jezelf speelt en hoe goed voor jezelf te zorgen.

Tijdens de voetreflexmassage

Lig jij achterover in een te gekke stoel met een warme kruik op je buik en een dekentje over je heen. Je laat de wereld even voor wat het is en brengt je aandacht steeds terug naar hoe het voelt aan jouw binnenkant.

Met je buik en de kruik als anker. Als plek waar je steeds weer naar terug kunt komen als je weg dwaalt in gedachten. Ik masseer je voeten, houd ze vast en maak beweging in je lichaam via je voet zodat het lichaam weer kan stromen. Het lijf is niet gemaakt voor stagnatie en chronische spanning. Gezondheid is vloeien, stromen, bewegen.

Tarieven

Een losse afspraak van een uur // 67,-  
Wil je vaker een afspraak maken? Kies dan voor een abonnement.
Ja! Ik wil afspraak maken
Copyright 2024 Reclaim the Body 
Webdesign by Waves & Woods